torsdag den 23. juli 2020

Der vinkes

Nu sker det. Med sommerfugle i maven, en klump i halsen, alle mulige blandede følelser, men først og fremmest en længsel efter forandring, kaster jeg fortøjningerne imorgen, fredag d. 24/7 kl. 10.

S/Y Mathilde og jeg skal ud på vores hidtil længste rejse, mod Kanarieøerne i det store, blå Atlanterhav - eller hvor længslen, vinden, havet og strømmene i både det og sindet nu fører hen?

Jeg har netop modtaget prøvetrykket på min bog om sejlturen i 2013 rundt om England. Dengang var vi fire ombord, på noget af turen fem. Det er vi ikke nu. Der er kun Mathilde og mig. Og selvfølgelig verden. Om det er for meget eller for lidt, vil tiden vise. Jeg skal ikke noget bestemt med dette kolossale projekt. Kun forandring.

Kom gerne og vink! Jeg vil være at finde i vågen og relativt ædruelig stand fra omkring kl. 9, og Mathilde slipper forbindelsen til den kendte verden kl. 10. Jeg kan ikke rumme at tænke i traktementer, skåltaler og bobler, så det bliver helt uformelt og nede på jorden - ovenikøbet muligvis i regnvejr! Vi ses måske på broen? :0)

Fiskerikajen, bro 3 (bronummeret står på et skilt på rampen), plads 111, "Mathilde".
Se: https://goo.gl/maps/6kqN5ZSnKaL2


Ingen kommentarer:

Send en kommentar