England Rundt

I sommeren 2013 var S/Y Mathilde med besætning på sit hidtil længste togt: en firemåneders rejse rundt om England. Det var en fantastisk rejse. Ud over de tilfredsstillende, fysiske udfordringer var den spækket med store oplevelser i den storslåede nordeuropæiske, maritime natur. Desuden var den, ikke mindst psykologisk, et spændende eksperiment:  2-3 voksne og 2 halvstore børn i en 26 fods båd i 4 måneder! Og udgangspunktet var en kvinde, der ikke kunne lide at sejle, en bonus-søn, der heller ikke kunne, en mand, der ikke kunne få sejlads nok og to børn, som aldrig havde sejlet længere end til Göteborg.

Der arbejdes nu på en bog om, hvordan det kunne lade sig gøre, om rejsens oplevelser og om den eftertanke om menneskelivet som sådan, som de gav anledning til. Den forventes at udkomme til foråret. Vil du gerne informeres, når bogen er i handlen, kan du sende en mail til mig her.

Børnene skrev undervejs hjem til deres klasser om turen. Deres rejsebreve kan læses her: Anton og Sebastian.

Her ses en artikel i Aarhus Stiftstidende om Englandsturen: Artikel

Den samlede rute ses herunder. Brug zoom-knapperne eller træk i kortet med musen. Klik på de blå markører for stednavne. Vi sejlede mod uret rundt.


Vis Sejlet rute England Rundt på et større kort