Rejser

S/Y Mathilde har med tidligere ejere bl.a. været i Finland, og med os har hun hvert år, når hun ikke var på længere togter, sejlet i fast rutefart til det vestsvenske skærgårdsparadis, sommetider flere gange på en sommer! Se f.eks. denne video fra 2011:
Bortset fra det har hun været afsted på følgende, lange rejser i de seneste år:  • I 2009 var hun på solotur med skipper til Shetlandsøerne. Læs om turen på denne blog eller læs artiklerne i FTLFs blad Langtursejlerne.
  • I 2013 var hun ude at sejle i 4 måneder, på en tur for hele familien rundt om England. Rejsen blev udførligt beskrevet på bloggen, men indlæggene er nu fjernet, da de var tiltænkt en "real time"-oplevelse for læserne. Klik her.
  • I sommeren 2014 gik turen til Færøerne. Mads Bo sejlede S/Y Mathilde ud til de fjerne øer og retur singlehanded, og resten af familien fløj derud og sejlede med i tre uger. Store naturoplevelser og lange, ensomme sejladser prægede rejsen. Du kan finde alle rejsebreve fra turen HER. Scroll ned i bunden, klik på "Ældre indlæg", scroll ned igen - og læs så rejsebrevene nedefra og op, så bliver rækkefølgen kronologisk. Du kan også læse en forkortet udgave af rejsebeskrivelsen i ARTIKLER OM FÆRØTUREN I LANGTURSEJLERNE.
  • I 2015 tog vi den mere med ro og sejlede Kattegat rundt i 4 uger. Turen er beskrevet i bloggen fra juli og august 2015, klik HER. Scroll ned i bunden, klik evt. på "Ældre indlæg", scroll ned igen - og læs så rejsebrevene nedefra og op, så bliver rækkefølgen kronologisk. Ruten kan ses her.
  • I 2016 sejlede Mathilde til Lofoten, 8 døgns singlehandsejlads til Bodø efterfulgt af 5 ugers cruise på Helgelandskysten og Lofoten. Mathilde overvintrede på Lofoten. Alle rejsebreve fra den samlede tur 2016-18 til Nordkap kan læses HER. Scroll ned i bunden, klik evt. på "Ældre indlæg", scroll ned igen - og læs så rejsebrevene nedefra og op, så bliver rækkefølgen kronologisk. Ruten kan ses i detaljer HER.
  • I 2017 fortsattes togtet mod nord fra Lofoten op over Nordkap-kalotten og retur til Lofoten. Alle rejsebreve fra den samlede tur 2016-18 til Nordkap kan læses HER. Scroll ned i bunden, klik evt. på "Ældre indlæg", scroll ned igen - og læs så rejsebrevene nedefra og op, så bliver rækkefølgen kronologisk. Ruten kan ses i detaljer HER.
  • I 2018 blev Mathilde sejlet hjem fra Lofoten på 16 døgn, 1100 sømil singlehanded. Alle rejsebreve fra den samlede tur 2016-18 til Nordkap kan læses HER. Scroll ned i bunden, klik evt. på "Ældre indlæg", scroll ned igen - og læs så rejsebrevene nedefra og op, så bliver rækkefølgen kronologisk. Ruten kan ses i detaljer HER.
  • Fra juli 2020 og et år frem er Mathilde på en planlagt rejse til Kanarieøerne. Følg rejsebloggen løbende, eller find de relevante indlæg HER