Rejser

S/Y Mathilde har med tidligere ejere bl.a. været i Finland, og med os har hun hvert år, når hun ikke var på længere togter, sejlet i fast rutefart til det vestsvenske skærgårdsparadis, sommetider flere gange på en sommer! Se f.eks. denne video fra 2011:
Bortset fra det har hun været afsted på følgende, lange rejser i de seneste år:
  • I 2009 var hun på solotur med skipper til Shetlandsøerne. Læs om turen på denne blog eller læs artiklerne i FTLFs blad Langtursejlerne.
  • I 2013 var hun ude at sejle i 4 måneder, på en tur for hele familien rundt om England. Rejsen blev udførligt beskrevet på bloggen, men indlæggene er nu erstattet af bogen "Af Gyngende Grunde". Se også Artikel fra Aarhus Stiftstidende eller Artikel i Baadmagasinet om turen. Eller børnenes rejsebreve: Anton og Sebastian.
  • I sommeren 2014 gik turen til Færøerne. Mads Bo sejlede S/Y Mathilde ud til de fjerne øer og retur singlehanded, og resten af familien fløj derud og sejlede med i tre uger. Store naturoplevelser og lange, ensomme sejladser prægede rejsen. Du kan finde alle rejsebreve fra turen HER. Scroll ned i bunden, klik på "Ældre indlæg", scroll ned igen - og læs så rejsebrevene nedefra og op, så bliver rækkefølgen kronologisk. Du kan også læse en forkortet udgave af rejsebeskrivelsen i ARTIKLER OM FÆRØTUREN I LANGTURSEJLERNE.
  • I 2015 tog vi den mere med ro og sejlede Kattegat rundt i 4 uger. Turen er beskrevet i bloggen fra juli og august 2015, klik HER. Scroll ned i bunden, klik evt. på "Ældre indlæg", scroll ned igen - og læs så rejsebrevene nedefra og op, så bliver rækkefølgen kronologisk. Ruten kan ses her.
  • I 2016 sejlede Mathilde til Lofoten, 8 døgns singlehandsejlads til Bodø efterfulgt af 5 ugers cruise på Helgelandskysten og Lofoten. Mathilde overvintrede på Lofoten. Alle rejsebreve fra den samlede tur 2016-18 til Nordkap kan læses HER. Scroll ned i bunden, klik evt. på "Ældre indlæg", scroll ned igen - og læs så rejsebrevene nedefra og op, så bliver rækkefølgen kronologisk. Ruten kan ses i detaljer HER.
  • I 2017 fortsattes togtet mod nord fra Lofoten op over Nordkap-kalotten og retur til Lofoten. Alle rejsebreve fra den samlede tur 2016-18 til Nordkap kan læses HER. Scroll ned i bunden, klik evt. på "Ældre indlæg", scroll ned igen - og læs så rejsebrevene nedefra og op, så bliver rækkefølgen kronologisk. Ruten kan ses i detaljer HER.
  • I 2018 blev Mathilde sejlet hjem fra Lofoten på 16 døgn, 1100 sømil singlehanded. Alle rejsebreve fra den samlede tur 2016-18 til Nordkap kan læses HER. Scroll ned i bunden, klik evt. på "Ældre indlæg", scroll ned igen - og læs så rejsebrevene nedefra og op, så bliver rækkefølgen kronologisk. Ruten kan ses i detaljer HER.
  • Fra juli til december 2020 sejlede jeg hende til Kanarieøerne. Rejsebloggen blev opdateret løbende på det meste af rejsen, find de relevante indlæg HER. Bortset fra det gik jeg mere over til at videoblogge på Facebooksiden "Et liv på havet". Her kommer der fortsat opdateringer, for jeg er på Kanarieøerne flere gange om året, og sejler på eventyr mellem øerne. Følg med!