fredag den 15. maj 2020

Grounded 2.0?

Forberedelserne til dette og næste års eventyr er i gang: jeg har, efter sidste sommers ufrivillige grounding pga. sygdom, pustet støvet af Mathilde, som nu har kedet sig i næsten to år, siden hjemkomsten fra Nordkap i 2018.

Planen er, at Mathilde og jeg, omkring midten af juli, sætter kursen sydpå. Det har vi ikke rigtig prøvet før! Meningen er, at jeg skal være afsted i et år, og den påtænkte rute er:


- med mulig forlængelse til Kap Verde ud for Vestafrika. Det er jo alt sammen såre godt og spændende - men verdenssituationen lige nu gør det mere end usikkert, om det til juli vil være en god ide at stævne ud. Jeg skulle jo nødig blive låst fast til bolværket et eller andet sted i Portugal!

Uanset hvad, bliver det et år med en masse sejlads, om ikke andet så rundt i danske/nordiske farvande, for jeg har taget orlov fra mit faste arbejde. Der skal ske noget nyt. Eventyret kalder, og eventyr skal det nok blive! Det starter altid lige uden for molen.

Følg med på bloggen!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar