Besætningen

S/Y Mathildes besætning udgøres af for tiden kun af Mads Bo Falk. Sønnerne Anton og Sebastian har tidligere deltaget på ture til bl.a. Nordkap, og også Mads' (nu) ekskone Anne-Marie var med på turene ud på det blå, bl.a. rundt om England og på Færøerne (se bloggen).


Mads Bo Falk. Konservatorieuddannet violinist og dirigent, har bl.a. undervist på Aarhus Musikskole, spillet i Aarhus og Aalborg Symfoniorkester og spiller bl.a. i Randers Kammerorkester som assistent. Desuden egen konsulentvirksomhed indenfor musikalsk ledelse og samarbejde. En stor, indre kolbøtte i 2014 har i de seneste år ført til en stadig strøm af forandringer. Jeg undersøger nu på alle måder alternative måder at leve på, økonomisk, arbejdsmæssigt, geografisk, hvad angår kærlighed, børn og meget andet. Siden 2015 har jeg boet på S/Y Hanne-Kjerstine, en 39 fods Møn (oceangående sejlbåd) i Aarhus Lystbådehavn. S/Y Mathilde er blevet "satellitbåd", som sejler rundt i verden, mens Hanne-Kjerstine er blevet hjemmebasen i de indre, danske farvande. 
Frihed er nøgleordet for mig, og siden min store opdagelse af, hvad frihed i virkeligheden er, har jeg været dedikeret til den videre udforskning af denne altafgørende ingrediens for et lýkkeligt liv. Jeg blogger om emnet på www.frihed.nu, og lever nu af at coache mennesker, der ønsker at arbejde med bevidsthed, mod større frihed, kærlighed og lykke. Se mere på Facebook
Jeg er drevet af en utæmmelig passion for havsejlads siden barneårene og er nogle gange socialt utilpas(set). Derfor mange lange solosejladser bag mig, se her. Uddannet Yachtskipper af 3. grad.
Naturligvis medlem af Foreningen til Langtursejladsens Fremme (FTLF). Se Drake Roberts' portrætvideoer: