mandag den 29. juli 2019

Grounded

Det har muligvis undret den tilbagevendende læser, at der ikke har været eventyr på tapetet i år. Det skyldes flere ting, men først og fremmest, at jeg i forsommeren fik diagnosticeret alvorlig sygdom. Jeg blev opereret d. 12. juli, og skal nu dels komme mig, dels have medicinsk efterbehandling. Derfor er skipper indtil videre grounded!
Mathilde er rigget ned, og holder sabbatår ved bådebroen. Før og efter min sygdom sejler jeg rigtig meget i Hanne-Kjerstine (den Møn 391, som jeg bor helårligt på), jeg nåede bl.a. en tur til Anholt umiddelbart før operationen, så lidt sømil bliver det da til.Næste år regner jeg med at tage godt og grundigt revance, faktisk er større planer end hidtil under opsejling. Der er god tid til at drømme og tænke i en sygeseng, og heldigvis ser det ud til, at jeg kan blive helt rask og stærk igen, klar til det store hav i den lille båd. Vi ses på bloggen!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar